GRATIS VERZENDING NAAR DHL SERVICEPUNT VANAF €50 | HET CORONAVIRUS/LOCKDOWN ZORGEN VOOR VERTRAGING IN DE PAKKETBEZORGING.
  0 items 0,00

  Geen producten in je winkelmand.

  ABOUT

  Marlies Graveland-Koenders is het gezicht achter TeaFreaks. In 2016 zette zij de stap om met TeaFreaks te starten. Waarom? Ze drinkt minstens een liter thee per dag. En na een heerlijk luxe diner in een restaurant, was de afsluiter met een kopje supermarkt thee toch wel een domper. Dat kan anders!

  Marlies Graveland-Koenders
  Foto: Marlies Graveland Koenders Door: Indebuurt Ede

  TeaFreaks vindt dat thee drinken weer een beleving moet worden, een moment waarop je er bewust voor kiest om even rustig te genieten. In de horeca, maar ook thuis.

  Losse thee zonder toevoegingen is zoveel lekkerder en gezonder. Niet alleen omdat losse thee extra goed smaakt, maar ook doordat je de ingrediënten ziet, voelt en ruikt.

  Samen met de dagbesteding van ‘s Heeren Loo in Ede en Reinaerde in Veenendaal worden de zakjes thee met liefde ingepakt door mensen met een verstandelijke en/of geestelijke beperking.

  TeaFreaks heeft een webshop voor particulieren en levert daarnaast aan horeca.

  Voor de horeca: De theekaart, plateau, weckpotten en blikjes kunnen met eigen logo helemaal op maat gemaakt worden. Om exclusief te blijven levert TeaFreaks slechts aan 1 afnemer per wijde omtrek. Dus u zult het nooit bij de buren aantreffen.