Leuk dat je meer informatie wil over TeaFreaks! Heb jij een horecazaak, winkel of kapsalon en past TeaFreaks helemaal bij het bedrijf? We komen graag vrijblijvend bij je langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Mail naar info@teafreaks.nl voor een afspraak.

Serveren

Uw gasten gebruiken alle zintuigen wanneer u hen de thee zelf laat kiezen van het TeaFreaks theeplateau en zelf laat scheppen.
U serveert het plateau en een glas heet water met zeefje. Uw gast maakt een keuze en geniet van échte thee.

Losse thee serveren kan ook snel en eenvoudig door zelf de theekeuze van uw gast te serveren.

U neemt de bestelling op, zet een theezeefje in een glas met heet water, schept de thee met een maatschepje in het lekbakje en zet dat op het zeefje. Wij leveren theekaarten met uw theeselectie of u plaatst de smaken op uw eigen drankenkaart.

Uw gast ervaart de losse thee en doet dat zelf in het water. Na het zetten plaatst uw gast het zeefje weer op het lekbakje.

Seizoensthee

In de zomer helpen we u om met onze thee een eenvoudig zelfgemaakte icetea te maken. In de winter maakt u met de TeaFreaks Chai thee een heerlijke Chai Latte.

Wederverkoop

Wilt u uw gasten iets extra’s bieden? Laat hen ook thuis genieten van losse thee. Dit kan met kleine cadeauverpakkingen met 40 gram losse thee in 5 verschillende smaken, bekijk het assortiment in de webshop.